FINISSAGE / 30. november – 20. desember 2019

Etter 33 begivenhetsrike år i kunstens tjeneste
avslutter Galleri Arctandria sin virksomhet
i Frognerveien 4, Oslo.

Vi takker for oss med en rotete og variert
KOLLEKTIVUTSTILLING
Mange av galleriets kunstnere gjennom årene er med.
Ulike uttrykk, alle prisklasser.
Salg ( stort sett ) rett fra vegg

Åpning lørdag 30. november kl. 12
Siste dag fredag 20. desember

Litt endrede åpningstider i desember:
Åpent tirsdag – fredag 12-17
Lørdag & søndag 12-16.
Absolutt mulig å gjøre gode kjøp!

Velkommen

1986 – 2019
Ved veis ende i Frognerveien; en gallerist takker av

Galleri Arctandria ble etablert her i november 1986 av mine foreldre Karin og Lind-Arnold Solstad. Jeg begynte min karrière her som frimerkeslikker, og rykket deretter gradvis oppover inntil jeg overtok driften i 2010. Det er med glad forventning til fremtiden – og selvfølgelig litt vemod – jeg nå velger å avslutte Galleri Arctandria her i Frognerveien.

Det er store forandringer i vår tid, også i min rare bransje.
Stadig mer foregår på ulike digitale plattformer, og slik jeg ser det er begrepet kunst blitt veldig stort. For stort. Det lages mye flott og dekorativt men det er blitt lengre enn før mellom kunstnerne.

Galleriets misjon har vært å formidle god og forståelig kunst, og døra her har alltid vært åpen for alle som har ønsket å komme hit. Gleden ved og viktigheten av den personlige kontakten og direkte formidling har hele tiden vært en stor del av mitt motiv; først for å jobbe her, og deretter for å drive galleriet videre alene. Jeg er så glad i folk! Og her har jeg truffet SÅ mange fine utgaver. Det er jeg veldig takknemlig for.

Jeg er stolt av at galleriet har fungert som arena for så mange gode utstillinger, opplevelser, ervervelser og meningsfylte samtaler og møter gjennom alle disse årene.
Arctandria har også vært viktig for den nordnorske kunsten og mange kunstnere derfra. I en tid lenge før internett gjorde verden mindre ble kunstnere fra nord løftet frem her, med de muligheter det førte med seg den gangen.

Kjære alle sammen; jeg håper dere har følt dere godt ivaretatt her.
Dere har beriket min hverdag!
Av mitt oppriktige hjerte håper jeg mange av dere lar høre fra dere,
med nytt om stort og smått.
Galleriet, og jeg, vil fortsatt finnes på e-post post@galleriarctandria.no og på Facebook – og hvem vet, kanskje det gjenoppstår i en litt annen form et annet sted, en gang.
Hold gjerne kontakt!

Takk for oss, takk for meg – og hjertelig takk for alle dere!
Cecilie H. Solstad / GALLERI ARCTANDRIA / Tlf 934 37 720


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *