KEN ZIER / Tilbake til havet / malerier / 27.04 – 19.05 2019

Tilbake til havet

Havet er evig aktuelt. I vår tid er det stort fokus på forurensningen av havet og av jorda vår, og på viktigheten av å gripe inn nå for å forsøke å begrense disse ødeleggelsene.
De siste to år har jeg gjennom min kunst opplevd svært stor interesse for å komme tilbake til nærværet i naturen. Og havet er jo i virkeligheten den siste ur-natur vi har igjen.
Vår klode og vårt landskap er på så mange måter forandret til det ugjenkjennelige av mennesket – mens havet fortsatt ser ut slik det gjorde for millioner av år siden. Så når vi i dag står ved en strand og skuer utover havet, ser vi stort sett det samme som våre forfedre så, for tusener av å siden.

Ken Zier, april 2019

 

Ken Zier har et stort publikum rundt i verden, og det evig aktuelle og levende havet spiller førstefiolin i hans kunstnerskap. En glitrende maler med en usedvanlig god formidlingsevne som gjerne sammenliknes med de gamle mesterne innen det marine maleri. Lyset, havets skiftende vesen og ro er noe vi alle kan forholde oss til, og som langt de fleste av oss trenger mer av i en travel hverdag.

Ken Zier har siden 2011 samarbeidet med Galleri Arctandria.
Det er en glede å ønske velkommen til denne utstillingen; hans femte separatutstilling i Norge.

Utstillingen åpner lørdag 27. april kl. 12.00

Vi serverer en enkel forfriskning.
Ta gjerne med deg noen.
Kunstneren er selv tilstede.
Velkommen!

Ønsker du en forhåndsvisning? Ta kontakt på tlf 934 37 720

 


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *