Ronny Bank! Malerier 20.09 – 14.10 2018

Bank om Bank!

… Jeg blir ofte stilt spørsmålet ‘Hvorfor maler du Mikke Mus & Fantomet egentlig?’…

Og svaret mitt går som følger:
Jeg jobber ikke MED verken Mikke Mus, Fantomet, Lynvingen eller noen av de andre kjente tegneseriefigurene, men med betydningen tegneserienes verden hadde og har hatt på meg gjennom barndommen. Hvilken betydning de fortsatt har på meg; følelser de vekker; glemte minner; fantasiene jeg den gang gikk rundt med. Og kanskje viktigst av alt – hva som fortsatt er igjen av meg, den originale meg, fra den gang da..

Tenk bare på hvor stor betydning dette, tegneseriene, har hatt på mennesker! At selv nå, 50 år etter sin død, er Walt Disney kanskje det fremste symbolet på amerikansk kultur, og det ville i det hele tatt vært vanskelig å forestille seg en verden uten det han og andre med ham skapte.
Deres verden formet min verden!

Snipp, snapp & snute!

Dette er første gang Ronny Bank stiller ut i Galleri Arctandria, men han er et kjent navn for mange. Utstillingen består av en serie malerier samt enkelte skisser. Noe grafikk vil også være tilgjengelig.
Vi gleder oss til en annerledes utstilling – velkommen til Ronny Banks særegne billedverden!

Utstillingen åpner torsdag 20. september kl. 18
Vi serverer et lite glass.
Kunstneren er selv tilstede.
Ta gjerne med deg noen.
Velkommen!

Badeball
Duck RIP I

 

The TEXperience VI
Noe som mangler

 

The TEXperience VII

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *