ROLF NERLI / malerier / 28.10 – 19.11 2017

Underfundighetens maler

I møtet med Rolf Nerlis billedverden er det nærmest umulig å ikke la seg fascinere.
Stoffligheten, de intense fargene og hans på mange måter ensidige men likevel spennende motivkrets er vanskelig å se seg mett på. Landskap og elementer er både gjenkjennelig og nytt på samme tid; ro og harmoni preger oppbygningen av maleriene, og det er godt å hvile blikket og la tankene vandre i selskap med Rolf Nerlis fabulerende billedverden.

Gjennom årene har han fått et stort publikum, og hans tidligere utstillinger har trukket fulle hus. Nå gleder vi oss til å åpne dørene med en ny, separat mønstring nye malerier fra en av våre mest særpregede samtidskunstnere.

Utstillingen åpner lørdag 28. oktober kl. 12.
Vi serverer en enkel forfriskning.
Kunstneren er selv tilstede.
Ta gjerne med deg noen.

Ønsker du en forhåndsvisning?
Ta kontakt på tlf 934 37 720

Velkommen!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *