Ken Zier / marinemalerier / 11. – 30. april 2015

Havlandskap

Ken Zier er marinmaler, med lange og sterke tradisjoner bakover i tid.
Hans bestefar var den danske marinmaleren Wolmer Zier, og hans familie har i generasjoner vært nært knyttet til havet og kysten.
Han er også en marinmaler av sin egen tid; en moderne marinmaler, som trekker kystlandskapet og tolkingen av det inn i vår tid.
De siste 20 årene har han vist sine malerier både i inn- og utland; slik har han fått et stort og internasjonalt publikum, og bruker etter hvert mye av sin tid på større bestillingsverk.

Han har gjennom flere år vært kunstneren bak den tradisjonsrike Hempel Skipskalender; så også i år, da Hempel markerer sitt 100 års jubileum. Han har deltatt på den meget anerkjente, juryerte utstillingen for maritim kunst i Royal Society of Marineartists i London, og ved flere anledninger også på den Amerikanske ”International Maritime Exhibition” på museet Mystic Seaport Gallery nord for New York.

Nå er han tilbake i Oslo med sine malerier.
Storslagne skildringer av hav og himmel; små, meteorologiske studier av landskapet ved kysten. Stemningsfulle øyeblikk, fanget og foreviget med en kunstners øye og arbeidsverktøy. Slik bare han gjør det.
Det er en glede å invitere til et gjensyn med Ken Ziers kvalitetsarbeider.

Utstillingen åpner lørdag 11. april kl. 12.
Kunstneren er selv tilstede.
Vi serverer en enkel forfriskning.

Velkommen!

Følger det siste lys

Den siste aftenseiler

Arctandria 1

Arctandria 2


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *